Alla hjärtans dag

St Valentines dag 14 februari varje år!

Fira din partner, romantiken, passionen och kärleken
Kommer du ihåg när ni var nykära? Hur träffades ni? Minns du hur passionen och åtrån for genom kroppen? Hur kan du återuppväcka din passion och överraska din partner och göra något underbart av Alla hjärtans dag, den 14 februari?

Det kan vara kärleken till en partner, dina barn, dig själv, livet, världen, din hund, ditt arbete, dina vänner... listan kan göras hur lång som helst. Det viktiga är att du är närvarande till kärleken i dig själv. Det är inget du behöver göra, inget du behöver tänka, säga och du behöver inte ens vara på något speciellt sätt. Ditt hjärta är unikt och kärleken finns där bara du vågar och ger dig möjligheten. 


Kärlek kan vi aldrig få för mycket av och fram för allt kan vi inte få för mycket av villkorslös kärlek! Alla hjärtans dag är en dag för romantik, passion och uppvaktande. Ta var på chansen att ge dig själv och din älskade en upplevelse.

Förnya förtroende och intimitet 
Ni kan använda alla hjärtans dag till att förnya er relation och hitta tillbaka till varandra (hur ofta behöver vi inte göra det?). Ge din partner en kristallring, eller ge den till varandra för att förnya ert förtroende och er intimitet. Sätt just er unika intention!

Manifestera in mer kärlek
Du som drömmer och längtar efter kärlek, vad ska du göra?
Kanske kan du låta den Helige Valentine komma till dig i drömmen och ge dig hopp om att hitta den rätta? Pröva att lägga några stenar under huvudkudden när du sover.

Stenar för kärlek och attraktion är granat, rubin, månsten, agat, karneol och rodonit. Agat är stenen för kärleksmagi... om du vill locka någon till dig! Du kan också använda dig av en loveblessing med våra intentionspåsar med magiska stenar för kärlek.