Kristaller efter intentioner

STENAR OCH KRISTALLER MED BETYDELSE OCH EGENSKAPER

När du bär smycken eller pryder ditt hem med stenar och kristaller som har en intention ger du kraft till det du vill. Vi har satt samman olika stenar för att förstärka effekterna och ge dig lite vägledning i din vardag. Vi säger att kristallerna är nycklar till närvaro.

STENAR OCH KRISTALLER MED BETYDELSE OCH EGENSKAPER

Kristaller efter intention

När du bär smycken eller pryder ditt hem med stenar och kristaller som har en klar och tydlig intention ger du kraft till det du vill. Det bästa är om du kan skapa rutiner och gärna en ritual runt ditt föremål så att du laddar kraften i stenen eller kristallen. Meditera på och upplev din intention varje dag. Se och känn hur det redan har hänt, känn glädjen med att ha en bra ekonomi. Skriv din intention på en lapp och ha den på ditt överflödsaltare.

Kombinationer av kristaller och stenar för att förstärka vår närvaro

Här hittar du kombinationer av olika kristaller och stenar. Många människor kan känna energi eller speciella egenskaper hos stenarna precis som om stenarna är levande. Vi har satt samman olika stenar för att förstärka effekterna och ge dig lite vägledning i din vardag. Vi säger att kristallerna är nycklar till närvaro. Stenen eller kristallen kan vara ett ankare för vår närvaro till olika aspekter av livet och oss själva som vi annars kanske rusar förbi. Vi påminns hela tiden om det som kristallerna vill förmedla. Vår närvaro ökar. 

Kristallernas energi

Allting i universum är vibrationer utav samma grundläggande energi. Kristallerna är en ovanligt ren och exakt form av materia i vilken alla atomer är bundna till varandra utifrån en given struktur. Du kan använda kristallerna när du arbetar med visualiseringar eller låta kristallerna ge energi till din intention eller dina mål så att du lättare kan nå dit du vill. Stenarna är utmärkta redskap för vår egen personliga utveckling, vår healing och vårt självförverkligande.

Vem vet?

Vad som egentligen gör stenarna och kristallerna magiska - det vet vi inte ... men vi vill ge ett smakprov på de energier och symboler som våra kristaller och stenar kan förmedla till dig. Ha kul, njut och låt dig själv göra en djupdykning i en förundrande, magisk och kravlös värld där du har oanade möjligheter att gå på upptäcktsfärd och hitta in i nya vrår av dig själv.

Observera att stenarna inte är avsedda att diagnostisera, behandla, bota eller förebygga fysisk sjukdom. Användaren av kristaller och stenar är själv ansvarig för resultaten.

Dessa har du kikat på!