När det krånglar och inget blir som man vill...

Visst är det så att det ganska ofta inte alls blir som man tänkt sig? Något eller allt strular. Speciellt när man är många och förväntningarna är höga så kan det bli ett problem. Vi har plockat fram ett svart turmalin, kunzit och ametist för att hjälpa dig att navigera bland strul, problem, förväntningar och nödvändigheten av att se sanningen i vitögat.

Turmalin är kristallen för beskydd. Den stöder dig att vara i kontakt med dina rötter, lyssna på din kropps signaler och vara varsam med dig själv. Ta inga onödiga risker, stå med båda fötterna på jorden och lyssna långt ner i jorden och i din egen kropp. Ta det lugnt, din säkerhet är det viktigaste. 

Ametist är kristallen för att släppa taget. Den lila klara kristallen kan du använda som en sten i fickan eller BH:n men du kan också ha ett smycke som du bär med dig hela tiden. Ametisten är den kristall som flest människor älskar, den googlas mest och är aldrig fel att ge bort i present. Den representerar Let go, andlighet, kontakt med helheten, känslighet för energier och budskap får den andliga aspekten av livet.

Kunzit är kristallen för att kärleksfullt se sanningen i vitögat och anpassa sig därefter. Låt sanningens svärd vara vasst, skygga inte för det du behöver se. Om du måste förändra en situation så gör det helhjärtat, från ditt hjärta, utan ursäkter och stå upp för ditt hjärtas röst. Ibland behöver man ta svåra beslut. Men det brukar kännas bättre efteråt. Kompromissa inte med din kärlek.