Välkommen till Kristallrummets webbshop 4.1

Hej Kära Kristallvän!

Vi är så stolta och tacksamma över att äntligen få presentera vår nya webbshop för dig och vi är superglada att du har hittat hit. Den nya webbshoppen är baserad på alla de, ca 500, svar vi fick i vår kundundersökning under försommaren 2022. Tack för att du läser detta och du får gärna höra av dig med feedback.

Vi längtar efter att få dela med oss av alla våra varor och vårt nya Kristallbibliotek med dig i en ny inspirerande atmosfär. Vår önskan är att ge dig en upplevelse av den närvaro och den kärlek som strålar ur naturens egna skapelser; Kristallerna, stenarna och alla de smycken som är gjorda av naturliga material. Vi brinner för att dela vår fascination, förundran och känsla av magi med dig. 

Nyheter i korthet

Hitta det du letar efter bums

Ny filtreringsfunktion i både mobil och desktop -I desktop är det bättre filtrering i vänsterkant och i mobilen kommer det i högerkant när du trycker på filtrering.

Lättare att kontakta oss

Chatfunktion för våra kunder (PS vi sitter inte framför datorn hela tiden men svarar så fort vi kan). 

Kristallbibliotek

Vi har samlat mycket av vårt informativa material under en och samma sida. Kristallbiblioteket. Där hittar du Kristaller A-Ö (Om Magiska Stenar...) och många andra informationssidor som vi skrivit under åren. 

Snyggare design och finare bilder

 Vi vill förmedla mer magi, skönhet, kärlek och kraft till dig.  Hoppas att du känner att vi har lyckats. 

Enklare kassa 

Enklare att handla bekvämt eller ta del av vår information direkt i mobilen

Lättare att välja fraktalternativ

Nu kan du själv välja utlämningsställe och spåra paketet direkt. 

Handla på engelska!

Nu kan äntligen även de som inte pratar svenska handla hos oss. 

Kristallklubben

Aldrig mer lösenord! Du loggar in genom att fylla i din e-postadress och be om en inloggningskod, som kommer på din mail. Skriv in den och du är inloggad. Du kommer att fortsätta vara inloggad om du inte aktivt loggar ut. Du kommer att få ett mail med en rabattkod för dina 5% extra rabatt! Håll ögonen öppna och kika bland skräpmailen om du inte fått den. 

Företagskunder

Du loggar in på nytt genom att fylla i din e-postadress och be om en inloggningskod. Du behöver inte längre ha ett lösenord utan stannar som inloggad. Om du vill se detaljpriserna är det lättare att öppna en nytt inkognitofönster i din webbläsare och surfa in på vår sida.