Hej, jag heter Isabell och är Kristallrummets kundtjänstansvarig. I min tjänst ingår det bland annat att svara på mail och telefonsamtal samt plocka, packa och fakturera Kristallrummets alla webordrar. När jag inte jobbar på Kristallrummet utbildar jag mig inom shamansk healing och har på helgerna mottagning för inviduella healingsessioner i mitt hem.

Jag har under många år haft en stark kärlek till mineralriket och den information och energi som jag upplever är lagrad i mineralerna. Jag är tidigare utbildad Ayurvedisk hälsorådgivare och har sedan länge dedikerat mitt liv till att hjälpa människor.

Mitt val av produkter:

Djurens språk av Solöga.
Jag använder mig av denna bok som ett verktyg för vägledning varje gång jag har ett speciellt möte med ett djur eller när djuren besöker mig i drömmarna.

Smudge kit.
Jag använder detta för att rena mig själv och mitt hem och för att visa tacksamhet till andevärlden. När du använder ett smudge kit så skapar du kontakt med alla element som kan hjälpa oss att rena och rensa. Pauasnäckan som symboliserar vattnets element, fjädern som symboliserar luftelementet, salvian, sötgräset och ceder som symboliserar jordens element samt eld elementet när du bränner örterna.

Saltljuslykta & Saltlampa.
För att skapa vacker stämning och värme i höstmörkret och för att rena luften. Jod som finns i salt genererar negativa joner, vilket sägs hjälpa bland annat cirkulation, immunsystem och andningsorgan.

Svart turmalin.
Använder jag för beskydd och för att grunda min energi.

Selenit.
Använder jag för att rena auran då Seleniten är en av få mineraler som sägs kunna avlägsna stagnerad och tung energi från vårt energifält.