Hej,

Jag heter Josefin och jag jobbar i butiken på Hökens gata samt med de kurser och kristalläsningar som hålls på Kristallrummet. Jag gör kristalläsningar och jobbar också som kursassistent med alla de kurser som hålls på Kristallrummet.

Min kärleksaffär med kristaller och stenar började i skogen, där jag tillbringar mycket av min tid. Jag började där att kommunicera med stenar, vilket jag sedan har utvecklat i möten med olika kristaller. Jag har ett stort intresse av kanalisering och energi-kommunikation som kan ge personlig utveckling och läkning. Jag har tidigare utbildat mig inom så kallad änglakommunikation, tantra och shamansk healing.

En kristalläsning ger både mer kunskap om dig själv och om kristallerna som valts ut just för dig. Det är ett tillfälle att få lära sig mer om kristaller och om sig själv. Kristallrummet gör stenarnas magi och skönhet tillgänglig för alla, och jag kan inte tänka mig ett jobb som jag hellre vill ha just nu än detta! Du kan också lära dig att göra kristalläsning själv på vår kristalläsningskurs.

I butiken ger vi gärna i mån av tid tips och råd om vad du kan vilja veta om kristallernas värld och även om våra andra produkter och kurser som ger skönhet, kraft och harmoni. Varmt välkommen!