Hej, jag heter Karolina

Jag har jobbat i Kristallrummet i över 10 år nu som butikschef för Gamla Stan och sedan kundtjänstansvarig för webbutiken. Erfarenheten och kärleken till våra produkter har nu öppnat en ny dörr för mig inom företaget – som inköpsansvarig för hela sortimentet. Jag tar över efter Lena Bergman som tillsammans med Vanya Pernilla Mårtens startade företaget för snart 30 år sedan. Det är ett stort och ärofyllt uppdrag att få vara den som reser ut i Världen och köper in kristaller, smycken, bärnsten och heminredningsprodukter.

Sortimentet breddas och växer hela tiden i takt med att företaget breder ut sina grenar och efterfrågan ökar. Det är en spännande utveckling som inspirerar oss än mer att fortsätta hålla bra kvalitet till låga priser så att alla som vill får tillgång till våra fantastiska produkter av naturliga mineraler och äkta silver.

Jag är även Kristallrummets produktfotograf via min enskilda firma Form Serenander. Det är så härligt och inspirerande att få plåta sånt som man själv älskar och tycker är vackert. Jag hoppas så klart att den känslan förmedlas vidare när man ser mina bilder. Läs mer om mig som fotograf här: http://form.serenander.se/