Göra egna smycken själv

Det är roligt, lätt och enkelt att tillverka vackra smycken själv! Kristallrummet på Hökens gata 6 har en mängd kvalitetsprodukter att göra smycken av. Pärlor av olika ädelstenar, snäckskal, sötvattenpärlor och trä, silverpärlor, lås, örhängeskrokar och smyckeskurser. 

Allt du behöver för din smyckestillverkning

Hela vårt sortiment på pärlor och silkestråd finner ni på Hökens gata 6, Stockholm.

Hos oss hittar du ett stort utbud av silverpärlor, lås, krokar och andra tillbehör i silver, tänger och trådar av olika slag för att göra egna smycken och här hittar du en mycket stor mängd pärlor på tråd i regnbågens alla färger och stenar från jordens alla hörn!

Kurser i smyckestillverkning - Lek, lär och träffa likasinnade!

Gå vår inspirerande smyckeskurs där du gör dina egna smycken själv! Låt dig absorberas av kreativiteten och de vackra materialen. De smycken du gör är ett uttryck för din personlighet och något att vara stolt över. Våra smyckekurser är väldigt omtyckta. Vi har hört så många glada och tacksamma uttryck efter en avslutad smyckeskurs.

Självförtroendet ökar när du ser vilka vackra smycken du kan göra själv. Du får hjälp av våra lärare att tillverka dina egna smycken så att du verkligen kan använda dem själv eller ge bort dem. Te.x ska du tänka på att vara noga med avsluten så att ditt smycke håller och de vackra stenarna inte försvinner.

Innehåll i smyckeskursen "Gör dina egna smycken"

Kurstillfälle 1: Armband eller halsband på Beadalon tråd, klämpärlor och klämpärletång.

Kurstillfälle 2: Trä halsband eller armband på pärlsilke med två olika typer av knutar. Hur du fäster ett lås och säkrar knutarna.

Kurstillfälle 3: Örhängen eller berlocker med silver eller guldpläterade hattpinnar, rundtänger och avbitare.

Kurstillfälle 4: Armband eller halsband på elastisk tråd och hur du gör dem hållbara.

Kurstillfälle 5: Hjälp att avsluta olika projekt. Avslutning. Inspiration till ditt framtida skapande.

Kursen äger rum i Kristallrummets butik på Hökens gata 6, Slussen. tel 08 714 8810. Här finns ett underbart överflöd att pärlor och allt annat du behöver!

Lärare

Monica arbetar på Kristallrummet och leder våra smyckeskurser.

Vi tillverkar dina smycken som du vill ha dem, lagar dina trasiga smycken och ändrar befintliga smycken!

Om du inte vill göra ditt armband, halsband eller annat smycke själv och inte heller hittar ett redan tillverkat smycke som du vill ha i vår butik kan göra vi ett alldeles eget till dig! Vi både lagar och nytillverkar armband, halsband och andra smycken efter önskemål. 

Om du väljer pärlor, lås och hur du vill att vi ska göra dina egna smycken så gör vi det! Självklart blir det en extra kostnad för dig men du får också något unikt, speciellt och som du vill ha. Ett armband trätt på vajer eller med knutar på pärlsilke är ett smycke som håller i många år.  Rita en skiss på hur du vill att vi ska göra ditt eget armband!